دوربین های مدار بسته یکی از مهمترین وظایف مرکز داده ها را بر عهده دارند و معمولا در زمانی مورد توجه قرار می گیرند که عدم وجود آنها پیگیری رخ داد های خارج از کنترل را با مشکل مواجه می کند. پیشنهاد می گردد تمام ورودی ها و خروجه ها و همچنین راهرو های رک ها مجهز به دوربین گردد. محل اتاق سرور نباید دارای نقطه کوری از دید دوربی ها باشد و همچنین در ارتفاعی نصب گردند که تشخیص چهره به راحتی امکان پذیر باشد. قابلیت Motion Detection در DVR ها باعث صرفه جویی بسیار زیادی در حجم ذخیره سازی تصاویر می نماید. ویدئو های ضبط شده علاوه بر داخل فضای مرکز داده می بایست در محل دیگری نیز ذخیره گردند.
پایش آنلاین تصاویر در مرکز مانیتورینگ و همچنین آرشیو تصاویر از یک تا 3 سال پیشنهاد می گردد.
قابلیت دید در شب برای دوربین های مرکز داده الزامی است.
در قطع اتوماتیک و دستی برق (در زمان بحران که در بخش های قبلی اشاره شد) نباید برق تعدادی از روشنایی ها، دوربین ها و دستگاه DVR قطع گردد.
جالب است بدانید مرکز داده Google علاوه بر دوربین های حفاظتی از چند روبات نیز برای تأمین امنیت سایت استفاده می کند
. یکی از استفاده هایی که عموما مدیران از دوربین مدار بسته می کنند استفاده از فیلم های ضبط شده جهت مستند سازی توبیخ ها است. این مسئله بسیار مفید فایده است چرا که عمدتا پرسنل کم کار و سهل انگار بینهایت دلیل برای عدم انجام درست و به موقع کارها دارند که مرسوم ترین آن ها نداشتن وقت کافی است. وجود فیلم های ضبط شده به مدیران کمک می کند تا پرسنل را متوجه اشتباه خود ساخته و پرسنل نیز متوجه شوند مدیر حتی در مواقع عدم حضور نیز بر تمامی کارهای آنان اشراف کامل دارد.
تجربیات و تحقیقات مدیران موفق نشان داده است زمان توبیخ کارمند کاهل و سهل انگار (در اکثر مواقع) نباید طولانی باشد چرا که این امر به کارمند فرصت سفسته و توجیح را داده و در بعضی موارد نیز منجر به شکسته شدن حرمت ها بین نیرو و مدیر و در صورت عدم رعایت شئونات توسط کارمند به شخصیت مدیریت در کل سازمان نیز لطمه خواهد زد، لذا به مدیران پیشنهاد می شود برای دفعات اول بازبینی فیلم ها را (فیلم هایی که نشان دهنده کم کاری کارمند است) به خود شخص خاطی محول کنند تا هم وقت کمتری از مدیریت گرفته شود و هم کارمند خاطی در خلوت خود فرصت تفکر داشته باشد نه در حضور مدیر اجازه توجیح و سفسته.